Försäkringspatienter

– Med vårt rehabprogram är du snabbt på banan!

Vi har sedan många år ett nära och bra samarbete med de största leverantörerna av sjukvårdsförsäkringar. Det innebär att du hos oss snabbt kan få en tid och ett professionellt mottagande. Vi har mångårig erfarenhet av belastningsskador och akuta smärttillstånd.

Vårt mål är att komma till rätta med dina problem och att du med råd och tips från oss dels kan ta hand om dina besvär själv, dels lära dig hur du kan undvika dem.

Vi finns i trivsamma lokaler lagom centralt i stan, med både bra kommunal tillgänglighet (buss,T-bana) och bra parkeringsmöjligheter. Medan du väntar bjuder vi på en god kopp kaffe.


Anslutna Försäkringsbolag

SEB Trygg Liv
Folksam
DKV Hälsa
If
Trygg Hansa
Gjensidige

Prislista 2021 Försäkringspatienter

Syns inte hela prislistan?
Scrolla till vänster.
Tjänst Pris
Leg.Naprapat*
Behandling Enligt avtal eller självrisk
Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras full taxa
* Ingen moms utgår på leg.vård enligt socialstyrelsens beslut

Behandlingsfilosofi

Nedan följer en kortfattad förklaring vad som händer dig som patient när du besöker Med|Arbetarna.

Anamnes

Vid 1:a besöket inleder vi med att lyssna på din beskrivning av skadan/besväret. Vi kommer även att ställa frågor som berör din skada och allmänna hälsa. Samtalet syftar till att ge oss en tydlig bild av ditt besvär och hur det uppstod.

Undersökning

Vi fortsätter med en undersökning av rörelseapparaten dvs. muskler och leder. Den syftar till att bekräfta anamnesen samt leda fram till kliniska fynd, dessa ger oss en arbetsdiagnos.

Behandling

Den naprapatiska behandlingen består av flera delar som massage, muskeltöj, mobilisering och manipulation av lederna. Efter behandlingen (4-48 tim) kan en viss muskelömhet uppträda, detta är en relativt vanlig reaktion och inget att oroa sig för.

Uppföljning

Samtliga behandlingar består av en uppföljning och utvärdering av ditt besvär. Syftet är givetvis att se om någon förändring skett samt ta beslut om vidare behandling. Beroende på behandlingseffekt kan det bli aktuellt med ytterligare 1-4 behandlingar.

Läkarkonsultation

I vissa fall är det viktigt att få en vidare bedömning av ditt besvär, vi har ett brett och väl uppbyggt nätverk av allmänläkare och ortopedspecialister som vi kan remittera till. Läkaren gör då sin egen bedömning och undersökning.

Träningsprogram

Som patient får du alltid sakkunniga råd och tips om hur du själv ska kunna ta hand om ditt besvär på bästa sätt. Är du intresserad av ett större individuellt program kan vi givetvis hjälpa dig med det.

Vår förhoppning är att du ska känna dig väl omhändertagen av oss på Med|Arbetarna

Boka tid på Östermalm

Boka tid på Östermalm

Eller ring 08-662 36 35

Boka tid på Ekerö

Boka tid på Ekerö

Eller ring 070-74 74 817

Kontakta oss

Kontakta oss för frågor och bokning

08-662 36 35

Karta & öppettider