Kontakta oss

Sedan starten 1996 har vi arbetat med privatpatienter, företagskunder och försäkringspatienter. En styrka är också klinikens samlade erfarenheter och samarbeten inom idrottsmedicin. Vi erbjuder korta väntetider och våra kliniker hittar du på Östermalm och Ekerö.

Kontakta oss gärna om du behöver mer information om företaget eller om du har några frågor. Du kan också läsa mer om naprapati , stötvågsbehandling och olika skador och smärttillstånd här på hemsidan.

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boka direkt:  Kalender On-line

Frågor och bokning: 08-662 36 35

Prislistor 2021

Öppettider och karta

City - Östermalmsgatan 62
Vardagar 8:00 – 17:00

Ekerö – Ekerö Sjöstad Jungfrusund
Tisdagar, Torsdag em och fredagar 7:30 – 19:00

 

Kontakta oss direkt

Anders Göransson

Anders Göransson

Leg. Naprapat. Examensår 1997. Grundare av Medarbetarna som funnits sedan 1996.

Ägare av Medarbetarna och har under åren byggt upp kliniken med fokus kring idrottsmedicin och stötvågsbehandling. Han var tidigare naprapat för fotbollslaget Hammarby herrar.

Mångårig kunskap och erfaren kring skador i extremiteterna så som knän, axlar och fötter. Tränar själv mycket löpning och styrketräning. Utbildad inom Idrottsmedicin Steg 2, stötvågsbehandling, ergonomi samt dry needling (nålbehandling). Undervisar återkommande på Naprapathögskolan.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Emelie Rydén

Emelie Rydén

Leg. Naprapat. Examensår 2010. Började på Medarbetarna 2011.

Driven naprapat med brinnande intresse för löpning, crossfit, styrketräning och individuella träningsupplägg. Emelie har spelat handboll i 15 års tid, under den tiden samlat på sig erfarenheter om lagidrottens skador. Tävlade i fitness 2011.

Utbildad inom dry needling (nålbehandling), idrottspsykologi samt utvecklingspsykologi, stötvågsbehandling och idrottsmedicin steg 2. Involverad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatförbundet.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Erik Pilfalk

Erik Pilfalk

Leg. Naprapat. Examensår 2008. Började på Medarbetarna 2007.

Effektiv och duktig naprapat med fokus på rygg- och nackbehandlingar. Han har spelat elitfotboll i bland annat allsvenska Hammarby. Spelar idag mycket tennis. Arbetar gärna med träningsprogram både i rehabiliteringssyfte och för allmänna träningsupplägg.

Utbildad inom dry needling (nålbehandling), stötvågsbehandling samt vidareutbildad inom manipulationsteknik.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Maria Thalén

Maria Thalén

Leg. Naprapat. Examensår 2007. Började på Medarbetarna 2011.

Erfaren naprapat med lång idrottsmedicinsk bakgrund. Maria har varit naprapat- och fysansvarig för herrelitlag inom innebandy och fotboll under sammanlagt 10 års tid. Träningsinstruktör för löpare och duktig på rehabilitering av idrottare. Egen träningsbakgrund inom bland annat kampsport, golf och löpning.

Utbildad inom Idrottsmedicin steg 2, stötvågsbehandling, smärtlindring och kinesiologitejp. Involverad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatförbundet.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.