Privatpatienter

Som privatpatient är du alltid välkommen hos oss på Medarbetarna. Det är viktigt att snabbt få en diagnos och ett anpassat rehabiliterings-program. Vår klinik på Östermalm i city ligger bra till, lagom centralt med både bra kommunal tillgänglighet (buss, T-bana) och bra parkeringsmöjligheter.

Passar det bättre är du välkommen att boka tid på vår klinik på Ekerö.

Du behöver ingen remiss för att besöka naprapaten.

Välkommen!

 

Prislista 2021 Privatpatienter

Syns inte hela prislistan?
Scrolla till vänster.
Tjänst Pris
Leg.Naprapat*
Behandling/konsultation 750:-/behandling
Stötvågsbehandling 750:-/behandling
Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras full taxa
* Ingen moms utgår på leg.vård enligt socialstyrelsens beslut

Behandlingsfilosofi

Nedan följer en kortfattad förklaring vad som händer dig som patient när du besöker Med|Arbetarna.

Anamnes

Vid 1:a besöket inleder vi med att lyssna på din beskrivning av skadan/besväret. Vi kommer även att ställa frågor som berör din skada och allmänna hälsa. Samtalet syftar till att ge oss en tydlig bild av ditt besvär och hur det uppstod.

Undersökning

Vi fortsätter med en undersökning av rörelseapparaten dvs. muskler och leder. Den syftar till att bekräfta anamnesen samt leda fram till kliniska fynd, dessa ger oss en arbetsdiagnos.

Behandling

Den naprapatiska behandlingen består av flera delar som massage, muskeltöj, mobilisering och manipulation av lederna. Efter behandlingen (4-48 tim) kan en viss muskelömhet uppträda, detta är en relativt vanlig reaktion och inget att oroa sig för.

Uppföljning

Samtliga behandlingar består av en uppföljning och utvärdering av ditt besvär. Syftet är givetvis att se om någon förändring skett samt ta beslut om vidare behandling. Beroende på behandlingseffekt kan det bli aktuellt med ytterligare 1-4 behandlingar.

Läkarkonsultation

I vissa fall är det viktigt att få en vidare bedömning av ditt besvär, vi har ett brett och väl uppbyggt nätverk av allmänläkare och ortopedspecialister som vi kan remittera till. Läkaren gör då sin egen bedömning och undersökning.

Träningsprogram

Som patient får du alltid sakkunniga råd och tips om hur du själv ska kunna ta hand om ditt besvär på bästa sätt. Är du intresserad av ett större individuellt program kan vi givetvis hjälpa dig med det.

Vår förhoppning är att du ska känna dig väl omhändertagen av oss på Med|Arbetarna

Boka tid på Östermalm

Boka tid på Östermalm

Eller ring 08-662 36 35

Boka tid på Ekerö

Boka tid på Ekerö

Eller ring 070-74 74 817

Kontakta oss

Kontakta oss för frågor och bokning

08-662 36 35

Karta & öppettider